لوگو دکتر مریم حبیبی زاده
Search
Close this search box.
روش های درمان فرورفتگی جای جوش

درمان فرورفتگی جای جوش

درمان فرورفتگی جای جوش با چه روش هایی ممکن است؟ هنگامی که باکتری یا یک فولیکول مو و یا غدد چربی سطح مورد نظر را آلوده کند، بدین صورت درد شدید و یا کمی در زیر پوست ایجاد می‌شود. ناحیه ی آلوده ممکن است پر از چرک و آلودگی باشد و مدت زمان زیادی روی پوست بماند. در نهایت پس از آن که برطرف شد جای آن روی پوست بماند. در این مقاله قصد داریم روش های درمان فرورفتگی جای جوش را برای شما بیان کنیم، پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

چه مدت طول می‌کشد تا جوش روی پوست بماند؟

زمانی که با جوش روی پوست رو به رو می‌شوید، به هیچ وجه سعی نکنید با ایجاد فشار و کندن، جوش را از بین ببرید، بدین صورت علاوه بر آن که ناحیه مورد نظر را ملتهب و حساس می‌کنید، حتی ممکن است باعث شوید، عفونت در سطح پوست گسترش یابد و یا جای آن برای همیشه روی پوست باقی بماند. جوش های معمولی روی پوست معمولا به مدت یک هفته خواهند ماند و به مرور تخلیه و خشک شده و برطرف خواهند شد و حداکثر تا چند هفته به طور کلی محو خواهند شد. جوش های معمولی بدون ایجاد جای زخم، التهاب و فرورفتگی بهبود می‌یابند، این مورد در صورتی است که جوش را دست کاری نکنید. جوش بزرگی که به راحتی تخلیه نمی‌شود و مدت زمان زیادی روی پوست است و برطرف نمی‌شود را بهتر است به دکتر پوست نشان دهید، زیرا دکتر نوع جوش را تشخیص داده و نحوه درمان را ارائه می‌دهد، در غیر این صورت ممکن است جوشی عادی را تبدیل به جوش وخیم و درد آور تبدیل کنید.

درمان فرورفتگی جای جوش به چه صورت است؟

روش های درمان فرورفتگی جای جوش

بسیاری از افراد برای از بین بردن جای جوش و درمان فرورفتگی به سمت مواد آرایشی هجوم می‌برند. این روش ها دائمی نبوده و اوضاع پوست را بدتر می‌کند. حتما برای درمان فرورفتگی های جای جوش به بهترین دکتر پوست در تهران مراجعه کنید تا درمان به طور اصولی و بدون عوارض جبران ناپذیری انجام شود. روش های درمان فرورفتگی شامل موارد زیر است:

سابسیژن

در سابسیژن با استفاده از سوزن خاص، اتصالات زیر اسکار که موجب پایین کشیده شدن اسکار می‌شود، بریده شده و سبب می‌شود که سطح تو رفته اسکار ترمیم شده و هم سطح پوست شود. برای نتیجه گیری بهتر می‌توان این روش را با لیزر فرکشنال نیز انجام داد.

آر اف فرکشنال

آر اف فرکشنال روشی است که در چند سال اخیر وارد بازار شده است . در این روش سوزن های ظریف وارد پوست شده و با تبادل اشعه آر اف باعث ساخت کلاژن و پر شدن اسکارهای آکنه می‌شود.

لیزر co2

برای انجام این روش پیشنهاد می‌شود جوش فعال قبلا درمان شده باشد و فرد هیچ جوش فعال و التهابی روی صورت خود نداشته باشد. این نوع از لیزر به مهارت و تجربه زیاد پزشک بستگی دارد و طی یک جلسه در صورت مهارت او حدود ۶۰% تا ۸۰ % بهبودی حاصل می‌شود. البته این بهبودی در فرورفتگی های سطحی و متوسط بسیار بیشتر بوده و در اسکارهای عمیق درصد بهبودی کمتر است.

لیزر فرکشنال co2

این دستگاه به دلیل این که شرایط نسبتا دشوار لیزر co2 را ندارد از محبوبیت خاصی بهره مند شده است. در این روش بدون نیاز به تزریق ماده بی حسی منطقه مورد نظر لیزر می‌شود. تعداد جلسات مورد نیاز با توجه به عمق فرورفتگی بین ۳ تا ۶ جلسه بوده و نیاز به تکرار ماهیانه دارد.

درمان فرورفتگی جای جوش

 میکرودرم

یکی از روش های متداول و موثر برای فرورفتگی جای جوش روش لایه برداری پوست می‌باشد. در این روش به کمک دستگاه میکرودرم ابریژن لایه های سطحی پوست بدون ایجاد هیچ گونه زخمی روی پوست برداشته می‌شود. تکرار و ادامه این روش به عمق اسکار ها بستگی دارد. هرچه این اسکارهای روی پوست عمیق تر باشند، به تعداد جلسات بیشتری نیاز است.

تزریق ژل

فیلرهای بافت نرم یک رایش رایج درمانی برای رفع فرورفتگی ها می‌باشد. این روش به تنهایی نمی‌تواند به درمان مشکل فرورفتگی پوست صورت کمک کند اما در پنهان کردن آن ها تاثیر فوق العاده ای دارد. در افراد لاغر که تجمع چربی بالایی ندارند این ورش توصیه می‌شود.

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ جای جوش روشی است که در آن سوراخ های بسیار ریزی در پوست ایجاد شده و همین روند موجب بازسازی و تشکیل لایه ای سالم تر می‌شود. برای انجام از یک رول حاوی تعداد زیادی سوزن استفاده می‌شود که در مسیرهای مختلف روی پوست حرکت می‌کند. فرو رفتن صدها سوزن و ایجاد حفرات ریز روی پوست، منجر به کلاژن سازی در آن می‌شود. 

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *