هزینه برداشتن خال در سال 1402 چقدر است؟!

هزینه برداشتن خال در سال 1402 بسته به اندازه و محل خال، هزینه بیوپسی، در صورت نیاز به برداشتن دوباره، درمان بعد از عمل و دلیل برداشتن متفاوت است. یک متخصص پوست ماهر این عمل را به صورت سرپایی انجام خواهد داد.

برداشتن خال به عوامل زیادی بستگی دارد. اندازه، شکل و محل خال بر هزینه کل تأثیر می‌گذارد، زیرا این موارد می‌توانند فرآیند را پیچیده‌تر و در نتیجه گران‌تر کنند. هزینه زیاد برداشتن خال در صورت نیاز به بیوپسی برای بررسی سلول های سرطانی است. خال ها معمولا بی ضرر هستند. با این حال، برخی از انواع آن می تواند ملانوم باشد – سرطان پوست خطرناک که نیاز به مراقبت پزشکی دارد.

آیا بیمه برداشتن خال را پوشش می دهد؟

برداشتن خال یکی از عمل های زیبایی سرپایی است که در شرایط خاص ممکن است تحت پوشش بیمه قرار گیرد. اگر خال معمولی است که برای اهداف زیبایی برداشته می شود، تحت پوشش بیمه قرار نمیگیرد.

با این حال، اگر از نظر پزشکی به عنوان بخشی از غربالگری سرطان پوست ضروری تشخیص داده شود، احتمالاً جراحی برداشتن خال تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت.

اگر خال مورد نظر شما از نظر شکل، اندازه یا رنگ تغییر کرده است، مطمئناً ارزش دارد که به یک متخصص پوست مراجعه کنید تا مطمئن شوید که چیز جدی نیست. ملانوما، کشنده ترین شکل سرطان پوست، به یکی از رایج ترین انواع سرطان در میان افراد زیر 30 سال تبدیل شده است و ضایعات سرطانی می توانند شبیه خال به نظر برسند.

آیا بیمه برداشتن خال را پوشش می دهد

خال های مشکوک یا سرطانی برداشته می شوند و سپس بیوپسی می شوند تا مشخص شود که آیا اقدامات بیشتری لازم است یا خیر. طرح های بیمه نیز باید بیوپسی را پوشش دهند، اما دوباره، با پزشک خود در مورد جزئیات هزینه ها و بیمه مشورت کنید.

بیشتر بخوانید: مراقبت های بعد از برداشتن خال

چه چیزی بر هزینه برداشتن خال در سال 1402 تأثیر می گذارد؟

عوامل متعددی می توانند باعث نوسان قیمت روش برداشتن خال شوند، از جمله:

تجربه و ماهر بودن پزشک متخصص شماجراحی برداشتن خال توسط پزشکان – معمولاً متخصصان پوست، جراحان پوست و جراحان پلاستیک و همچنین توسط پزشکان عمومی انجام می شود.
اگر پزشک شما سطوح پیشرفته تری از آموزش را دارد (مانند یک متخصص پوست)، می توانید انتظار داشته باشید که برای برداشتن خال خود هزینه بیشتری بپردازید.
اگر به دلایل زیبایی قصد برداشتن خال خود را دارید، مهم است بدانید که این خال سرطان پوست نیست. متخصصان پوست و جراحان پلاستیک دارای گواهی هیئت مدیره معمولاً آموزش بیشتری نسبت به پزشک عمومی در ارزیابی سرطانی بودن خال و فرستادن آن برای بیوپسی دارند. آنها حتی ممکن است در یک تکنیک پیشرفته حذف سرطان پوست، آموزش دیده باشند.
محل انجام فرآیند برداشتن خالمحل قرار گیری مطب پزشک در تعیین هزینه نهایی برداشتن خال تاثیر گذار است.
نوع خال برداشته شده و همچنین روش برداشتنتکنیک های متعددی برای برداشتن خال وجود دارد. مقرون به صرفه ترین تراشیدن است که خال را در سطح پوست با چاقوی جراحی از بین می برد و معمولاً برای خال های برجسته در مکان هایی که جای زخم نگرانی خاصی نیست، استفاده می شود.
خال‌های بزرگ‌تر یا صاف‌تر اغلب نیاز به برداشتن با جراحی دارند. این روش جزئی که با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود، شامل بریدن اطراف خال با چاقوی جراحی، برداشتن آن و بستن زخم با بخیه است.
در حالی که برخی از پزشکان حذف لیزر یا سوزاندن خال‌ها را پیشنهاد می‌کنند، این روش‌ها توصیه نمی‌شوند، مگر اینکه ابتدا برخی از بافت‌ها برای تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی برداشته شوند.
اندازه و محل خالمعمولاً برداشتن خال‌های بزرگ‌تر زمان‌بر است.
با این حال، برداشتن یک خال کوچک در ناحیه‌ای مانند پلک، لب، گوش یا بینی می‌تواند بدون بر جای گذاشتن جای زخم دشوار باشد. این روش‌های برداشتن خال از نظر فنی دشوارتر، می‌توانند گران‌تر باشند، زیرا انجام آن‌ها به زمان و مهارت نیاز دارند.
 چه تعداد خال (یا سایر ضایعات) می خواهید برداشته شودبسیاری از افراد از قرار ملاقات برای برداشتن خال به عنوان فرصتی برای خلاص شدن از شر چندین زائد پوستی که به نظر آنها ناخوشایند هستند، استفاده می کنند. البته، اگر تصمیم دارید چندین خال یا زائده پوستی را به طور همزمان بردارید، هزینه بیشتری نسبت به برداشتن یک خال خواهد داشت.
هزینه های پاتولوژیاغلب، متخصصان پوست نمونه ای از سلول های یک خال بریده شده را به یک درماتوپاتولوژیست می فرستند تا تعیین کنند که آیا خال پیش سرطانی یا سرطانی است یا خیر. سرطان پوست یکی از رایج‌ترین انواع سرطان است، بنابراین این نوع بررسی ضروری است.
این آزمایشات می تواند به مجموع هزینه نهایی شما اضافه کند، اما این هزینه معمولاً توسط بیمه درمانی پوشش داده می شود.

آیا خال پر مو نشانه سرطان است؟

فهرست محتوا

خال‌ها زمانی روی پوست شما ایجاد می‌شوند که خوشه‌هایی از ملانوسیت‌ها یا سلول‌های رنگدانه‌دار پوست در نواحی کوچک و متمرکز رشد کنند. خال ها از نظر شکل و اندازه متفاوت هستند و معمولا پوستشان تیره تر از بقیه پوست شما هستند. آنها به صورت برجستگی هایی یا لکه های رنگی بر روی پوستتان ظاهر می شوند. بیشتر خال ها که اغلب خال های معمولی نامیده می شوند، خوش خیم هستند.

اما در مورد یک خال که یک یا چند تار مو از آن روییده است چطور؟ این یک شایعه رایج است که خال های مودار اغلب سرطانی هستند، اما آیا واقعا یک شایعه است؟ در واقع، وجود موی روییده از خال ممکن است نشان دهنده سالم بودن و غیر سرطانی بودن آن باشد.

علت ایجاد خال مویی

اگر خال روی فولیکول مو قرار گرفته باشد، امکان رشد مو از طریق سطح خال وجود دارد. سلول های طبیعی پوست که یک خال را تشکیل می دهند سالم هستند، از همین رو ممکن است رشد مو به طور طبیعی در آن محل ادامه یابد. فولیکول مو را تولید می کند، نه خال. سپس مو از سطح خال بیرون می‌آید، درست مانند سایر سلول های پوست.

اینکه یک یا چند تار مو از یک خال رشد کند، غیرعادی نیست. در برخی موارد، موهایی که از خال رشد می‌کنند ممکن است تیره‌تر یا ضخیم‌تر از سایر موهای بدن اطراف آن به نظر برسند. این به این دلیل است که رنگدانه اضافی در سلول ها ممکن است مو را نیز تیره کند.

علت ایجاد خال مویی
علت ایجاد خال مویی

برخی از متخصصان پوست و سایر پزشکان معتقدند که سرطانی بودن خال مویی رایج نیست. با این حال، این بدان معنا نیست که خال نمی تواند به سرطان تبدیل شود. در این مورد، پزشکان حدس می زنند که شاید وقتی سلول های سطح خال بالای مو غیر طبیعی می شوند، رشد مو را مهار می کند.

آیا می توانید موهای خال را بردارید؟

بخش دیگری از این شایعه می‌گوید که برداشتن موهایی که از طریق خال رشد می‌کنند می‌تواند در واقع باعث سرطانی شدن خال شود. خوشبختانه اینطور نیست.

اگر ظاهر خال مویی خود را دوست ندارید و یا به هر دلیل دیگری خال مویی پوست شما باعث ناراحتیتان می‌شود، در صورت تمایل می توانید با خیال راحت موهای بیرون زده از خال را بردارید. موهای زائد را مانند سایر موهای زائد بدن از بین ببرید. شما می توانید موها را بچینید یا با الکترولیز آنها را از بین ببرید.

اگر خال صاف است و روی پوست شما هموار است، می توانید موهای روی آن را تیغ بزنید. اما شما باید از استفاده از تیغ بر روی برجسته خودداری کنید.

اگر نگران تحریک خال هستید، می توانید سعی کنید آن را تا حد امکان نزدیک به سطح پوست خود کوتاه کنید. اگر قبلاً هنگام تلاش برای برداشتن مو احساس سوزش کرده اید، خال را بردارید.

برداشتن خال یک روش ساده و در مطب است. ابتدا پزشک ناحیه مورد نظر را با تزریق بی حس می کند، سپس خال را می تراشد یا برش می دهد. اگر خال بزرگ باشد، پزشک ممکن است محل را با چند بخیه ببندد.

علائم خال های سرطانی

خال‌ها روی قسمت‌هایی از پوست شما رشد می‌کنند که مکرر یا طولانی‌مدت در معرض آفتاب قرار گرفته‌اند، اما همیشه اینطور نیست. در هر نقطه از بدن شما آنها می توانند ظاهر شوند. آن دسته از افرادی که پوستشان روشن است به نسبت افرادی که پوستشان تیره است بیشتر در معرض ایجاد خال هستند.

خال های سالم و معمولی از یک نقطه کوچک و صاف تا یک برآمدگی بزرگتر متغیر هستند و معمولاً متقارن، گرد و یکنواخت هستند و توسط یک مرز صاف احاطه شده است. در ظاهر ثابت هستند و تغییر نمی کنند و به رنگ های قهوه ای، قهوه ای مایل به زرد، قرمز، صورتی، رنگ گوشتی، شفاف یا حتی آبی هستند.

افرادی که خال های بیشتری روی بدن خود دارند یا از نور خورشید آسیب های مکرر دیده‌اند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پوست هستند. مهم است که مراقب خال های خود باشید و به طور منظم به متخصص پوست خود مراجعه کنید. حتی خال های سالم نیز می توانند به سرطان تبدیل شوند، مانند:

  • کارسینوم سلول بازال
  • سرطان سلولی فلسی
  • ملانوما

علائمی که باید در خال غیر معمولی مراقب باشید عبارتند از:

  • شکل نامنظم و نامتقارن
  • مرزهای ناهموار یا دندانه دار که به وضوح از پوست اطراف جدا نشده اند
  • دو یا چند رنگ در داخل خال معمولا ترکیبی از سیاه، قهوه ای، صورتی، سفید یا قهوه ای مایل به زرد
  • اندازه‌ی خیلی بزرگ
  • خارش
  • خون ریزی
  • تغییر یا رشد سریع

علائم اولیه ملانوم معمولاً شامل تغییر در خال موجود یا ظاهر شدن خال جدید است. بررسی منظم پوست خود از نظر تغییرات، بهترین راه برای شناسایی زودهنگام خال ها است. اگر چندین خال دارید یا سابقه سرطان پوست دارید، بهتر است سالانه خال هایتان را پیش یک متخصص پوست بررسی کنید.

مهم است به خاطر داشته باشید که داشتن خال غیر معمول لزوماً به معنای ابتلا به سرطان نیست. طبیعی است که خال های معمولی در طول زمان رنگدانه تیره یا روشن شوند. اما اگر متوجه تغییرات یا ویژگی های غیرعادی مانند موارد ذکر شده در بالا شدید، با متخصص پوست خود قرار ملاقات بگذارید. آنها می توانند خال را برداشته و برای بررسی علائم سرطان به آزمایشگاه بفرستند.

نتیجه گیری

اگر متوجه خال مویی شدید، احتمالاً دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. وجود مو در حال رشد از طریق سطح خال نشان می دهد که یک فولیکول موی سالم در زیر آن وجود دارد و احتمالاً سلول های پوست سالم در بالا. در بیشتر مواقع، خال های مودار به سرطان تبدیل نمی شوند.

با این حال، اگر در مورد خال خود آگاه هستید، ممکن است موها را بردارید یا از متخصص پوست خود بخواهید خال را بردارید. اگر در مورد احتمال سرطان پوست نگران هستید، برای معاینه به پزشک مراجعه کنید و بپرسید که آیا بیوپسی از محل ضروری است یا خیر.

وقتی خال عفونی می شود چه باید کرد؟

فهرست محتوا

خال یک نقطه رنگی روی پوست شما است که به دلیل غلظت بالای سلول های تولید کننده رنگدانه به نام ملانوسیت ایجاد می شود. اصطلاح پزشکی برای خال رنگدانه، خال ملانوسیتیک یا خال است. بیشتر خال ها خوش خیم هستند. وقتی خال از بدو تولد وجود داشته باشد، اغلب به آن خال مادرزادی می گویند. مادر این مقاله قصد داریم شما را با خال عفونی آشنا کنیم.

یک خال چگونه عفونی می‌شود؟

خال ممکن است در اثر خراشیدن یا برخی تحریکات دیگر عفونی شود. خال عفونی معمولاً توسط باکتری هایی ایجاد می شود که به طور معمول روی پوست شما زندگی می کنند.

اگر خونریزی یا تغییر در ظاهر خال مشاهده کردید، مهم است که به پزشک خود مراجعه کنید. اصلا خود درمانی نکنید. ممکن خالی که عفونت می‌کند، نشانه ای از سرطان پوست در حال رشد باشد.

معلوم نیست چه چیزی باعث ظاهر شدن خال می شود. اما اکثر مردم حداقل یک خال دارند و اغلب تعدادی بیشتر از یک خال دارند.

یک خال چگونه عفونی می‌شود
یک خال چگونه عفونی می‌شود

نشانه هایی که ممکن است از علائم این باشد که خال شما عفونی شده است

خال نیز می تواند مانند هر قسمت دیگری از بدن شما عفونی شود.

علائم خال عفونی عبارت‌اند از:

  • قرمزی یا تورم
  • خون ریزی
  • ترشح چرک
  • درد یا تب

بیشتر بخوانید: برداشتن خال

چه چیزی باعث عفونت می شود؟

معمولاً خال به دلیل باکتری عفونی می شود. با این حال، یک ویروس یا قارچ پوستی نیز می تواند علت آن باشد. به عفونت باکتریایی گسترده پوست، سلولیت می‌گویند. در طول عفونت، این باکتری ها به طور غیر طبیعی به تعداد زیادی رشد می کنند.

برخی از دلایلی که ممکن است خال عفونی شود شامل موارد زیر است:

خاراندن یا برداشتن

خاراندن یا کندن خال می تواند منافذی در پوست ایجاد کند که به باکتری ها اجازه می دهد وارد شوند و مکان رشد خود را پیدا کنند. باکتری، ویروس یا قارچ نیز ممکن است در زیر ناخن شما وجود داشته باشد.

بریده شدن خال

ممکن است خراش یا بریدگی در محل خال ایجاد شود. این می تواند پوست شما را در برابر عفونت های باکتریایی، ویروسی یا قارچی باز کند. اگر خال در جایی دارید که به طور مکرر مورد مالش و یا ضربه قرار می‌گیرد، ممکن است از پزشک خود بخواهید آن را خارج کند. خال هایی که در امتداد خطوط سوتین، دور کمر، زیر بازو یا کشاله ران قرار دارند به راحتی تحریک می شوند.

موی فرورفته

خال ها می توانند فولیکول مو را درگیر کنند. بیرون آمدن مو از خال معمولی است و این نشانه یک بیماری جدی پزشکی نیست. اما، اگر مو به داخل رشد کند، ممکن است زخم کوچکی ایجاد کند که به باکتری‌ها اجازه ورود می‌دهد.

به طور کلی، هر چیزی که می تواند به پوست داخل یا اطراف خال آسیب برساند، می تواند منجر به عفونت شود.

درمان خال عفونی

اگر مشکوک هستید که خال شما ممکن است عفونی شده باشد و در عرض دو روز بهبود نیافته است، همیشه ایده خوبی است که به پزشک مراجعه کنید. آنها می توانند پس از تشخیص، درمان صحیح را به شما ارائه دهند. پزشک می‌تواند تشخیص دهد که آیا خال نشانه‌های سرطان پوست در حال رشد را نشان می‌دهد یا خیر.

آنتی بیوتیک ها

اگر مشکوک به عفونت جزئی هستید، اولین قدم شما این است که به آرامی ناحیه مورد نظر را چندین بار در روز با آب و صابون تمیز کنید و آن را با یک حوله تمیز خشک کنید. پمادهای آنتی بیوتیک بدون نسخه مانند یک آنتی بیوتیک سه گانه (نئوسپورین، باسیتراسین) معمولاً توصیه نمی شوند.

تحقیقات در حال انجام نشان می دهد که این داروهای موضعی ممکن است مفید نباشند منبع مورد اعتماد. آنها می توانند واکنش های آلرژیک ایجاد کنند و باعث مقاوم شدن باکتری ها به درمان های آنتی بیوتیکی شوند که منجر به عفونت های جدی تر شود.

هنگامی که خال تمیز و خشک شد، بسته به محل، ممکن است لازم باشد ناحیه را پوشانده تا از تحریک جلوگیری شود. از برداشتن یا فشردن بیشتر خال خودداری کنید.

با تمیز نگه داشتن آن، عفونت باید طی یک یا دو روز شروع به از بین رفتن کند. با این حال، اگر اینطور نیست یا مبتلا به دیابت، شرایطی که بر سیستم ایمنی شما تأثیر می گذارد، یا سابقه عفونت های جدی پوستی دارید، فوراً به پزشک مراجعه کنید.

همچنین اگر ناحیه خال دردناک، متورم، خونریزی یا بزرگتر شدن آن ناحیه است یا اگر تب دارید، به پزشک مراجعه کنید. ممکن است برای خلاص شدن از شر عفونت نیاز به تجویز آنتی بیوتیک خوراکی داشته باشید. عفونت های جدی پوستی می توانند به بستری شدن در بیمارستان برای آنتی بیوتیک های ورید (IV) نیاز داشته باشند.

در صورتی که خال علائم سرطان پوست را نشان دهد، پزشک شما می تواند نمونه کوچکی از خال (بیوپسی) بگیرد یا خال را به طور کامل خارج کند. آنها همچنین ممکن است شما را برای معاینه و درمان بیشتر به یک متخصص ارجاع دهند.

برداشتن خال

اگر خال شما در ناحیه ای قرار دارد که با مالش یا گرفتن لباس و اشیاء دیگر ممکن است تحریک شود، می توانید از پزشک خود بخواهید که آن را بردارد.

برداشتن خال فقط باید توسط پزشک متخصص پوست انجام شود. استفاده از پمادها و داروهای رفع خال بدون نسخه یا درمان های خانگی توصیه نمی شود و می تواند خطرناک باشد. آنها ممکن است در جایی که قبلاً عفونتی وجود نداشت ایجاد عفونت کنند. آنها می توانند یک زخم ضخیم و نامطلوب به جای خال باقی بگذارند. مهمتر از آن، آنها می توانند منجر به درمان نادرست سرطان پوست و ایجاد عوارض جدی شوند.

برداشتن خال در مطب پزشک شامل بی حس کردن ناحیه با داروهای بی حس کننده موضعی و سپس برداشتن کل خال با ابزار جراحی استریل است. خال های کوچکتر و کم عمق ممکن است حتی نیازی به بخیه نداشته باشند.

چگونه می توانید از عفونت خال جلوگیری کنید

تمیز نگه دارید

اگر در نزدیکی یک خال در پوست خود شکستید، فوراً آن را به آرامی با آب و صابون چند بار در روز تمیز کنید. اگر زخم در معرض کثیفی یا آلودگی قرار گرفت، آن را با یک پانسمان تمیز و خشک بپوشانید.

نکنید یا خراش ندهید

از وسوسه کشیدن یا خراشیدن خال های خود اجتناب کنید.

برداشتن خال را در نظر داشته باشید

اگر خال شما در ناحیه ای است که اغلب با مالش یا گرفتن چیزها تحریک می شود، در مورد برداشتن آن با پزشک خود صحبت کنید.

کلام آخر

تقریباً همه افراد یک یا چند خال دارند. خال های عفونی شایع نیستند، اما اتفاق می افتند. از آنجایی که هرگونه تغییر در خال می تواند نشانه سرطان پوست در حال توسعه باشد، در صورت داشتن مشکل با خال، مهم است که به پزشک خود مراجعه کنید.

خونریزی خال، آیا باید نگران بود؟

فهرست محتوا

خال مجموعه کوچکی از سلول های رنگدانه روی پوست شما است. گاهی اوقات به آنها “خال های معمولی” می گویند. آنها می توانند در هر نقطه از بدن شما ظاهر شوند. یک فرد به طور متوسط ​​بین 10 تا 50 خال دارد.

درست مانند بقیه پوست بدن شما، خال نیز می تواند آسیب ببیند و در نتیجه خونریزی کند. یک خال ممکن است بر اثر عوامل مختلف از جمله خراشیده شدن، کشیده شدن و یا برخورد به یک جسم خونریزی کند.

گاهی خال ها دچار خارش می شوند. روند خارش آنها می تواند پوست شما را پاره کند و باعث خونریزی شود.

خونریزی خال
خونریزی خال

پوست اطراف زیر خال ممکن است آسیب ببیند و خونریزی کند و به نظر برسد که خال شما در حال خونریزی است. این می تواند به این معنی باشد که رگ های پوستی زیر خال شما ضعیف شده و مستعد آسیب هستند.

لازم نیست نگران خال هایی باشید که هنگام زخمی شدن خونریزی می کنند. با این حال، خال هایی که خونریزی یا ترشح مایع بدون آسیب دیدگی دارند، جای نگرانی دارند.

علائم سرطان پوست

خونریزی خال نیز می تواند ناشی از سرطان پوست باشد. اگر خال شما در نتیجه سرطان پوست خونریزی می کند، ممکن است علائم دیگری همراه با خونریزی داشته باشید.

اگر خال شما خونریزی دارد، بررسی کنید و ببینید که آیا متوجه علائم زیر شده اید:

عدم تقارن: یک طرف خال شکل یا بافت متفاوتی نسبت به طرف مقابل دارد.

حاشیه: خال دارای یک مرز ضعیف است و تشخیص اینکه پوست شما کجا به پایان می رسد و خال شروع می شود دشوار است.

رنگ: به جای یک سایه قهوه ای تیره یا سیاه، خال در سراسر رنگ دارای تغییراتی است یا رنگ های غیر طبیعی مانند سفید یا قرمز را نشان می دهد.

قطر: خال هایی که اندازه آنها کمتر از یک پاک کن مداد است معمولاً خوش خیم هستند. خال هایی که قطر آنها کمتر از 6 میلی متر است نسبت به خال های بزرگتر کمتر باعث نگرانی می شوند.

در حال تکامل: شکل خال شما در حال تغییر است یا فقط یک خال از چندین خال متفاوت از بقیه به نظر می رسد.

نحوه درمان خالی که خونریزی می‌کند

اگر خال دارید که به دلیل خراش یا برآمدگی خونریزی می کند، یک گلوله پنبه ای را با الکل مالیده برای استریل کردن ناحیه و جلوگیری از خونریزی استفاده کنید. همچنین ممکن است بخواهید از بانداژی برای پوشاندن ناحیه استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که از چسبیدن روی ناحیه ای از پوست که خال شما در آن قرار دارد خودداری کنید.

بیشتر خال ها نیازی به درمان ندارند، اما خال هایی که خونریزی را ادامه می دهند باید توسط متخصص پوست بررسی شوند. آنها می توانند تعیین کنند که چه اتفاقی می افتد و آیا شما نیاز به بیوپسی خال دارید یا خیر.

ممکن است متخصص پوست شما برداشتن خال را در یک روش سرپایی در مطب خود توصیه کند. دو راه متداول وجود دارد که آنها می توانند این کار را انجام دهند:

برداشتن با جراحی، زمانی که خال از پوست با چاقوی جراحی جدا می شود

برداشتن به روش اصلاح، زمانی که خال با تیغ تیز از روی پوست تراشیده شود

پس از برداشتن خال، برای تشخیص وجود هرگونه سلول سرطانی آنالیز می شود.

هنگامی که خال برداشته می شود، معمولاً بر نمی گردد. اگر خال دوباره رشد کرد، فوراً با پزشک خود صحبت کنید.

کلام آخر

تعداد کمی از خال های معمولی منبع قابل اعتماد به ملانوم تبدیل می شوند. و زمانی که ملانوم زود تشخیص داده شود، بسیار قابل درمان است.

در صورت مشاهده هرگونه تغییر در خال های خود، با پزشک خود قرار ملاقات بگذارید. از عوامل خطر در تاریخچه سلامت خود آگاه باشید، مانند قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید، که ممکن است شما را مستعد ابتلا به ملانوم کند.

درمان و پیشگیری از میخچه پا

فهرست محتوا

میخچه پا لایه های سفت شده ای از پوست هستند که از پاسخ پوست شما به اصطکاک و فشار ایجاد می شوند. اگر علائم زیر را در نوک و کناره‌های انگشتان پا مشاهده کنید، ممکن است دچار میخچه پا شوید:

  • لکه های زبر، سخت، زردی از پوست برآمده یا ناهموار
  • پوستی که به لمس حساس است
  • درد هنگام پوشیدن کفش

میخچه پا را می توان به راحتی درمان کرد و همچنین می توانید با انجام کار هایی از ایجاد دوباره آن ها جلوگیری کنید. این مقاله را تا انتها بخوانید تا نکاتی را در مورد چگونگی مدیریت میخچه های موجود و به حداقل رساندن شانس خود برای ایجاد میخچه های جدید بیاموزید.

میخچه پا کجا رشد می کند؟

میخچه می تواند در مکان های مختلفی روی پای شما ایجاد شود، مانند:

  • بالای ناخن پای شما
  • بین انگشتان پا
  • در طرفین پاهای شما
  • در کف پاهای شما
محل رشد میخچه پا
ظاهر میخچه پا

علت ایجاد میخچه پا چیست؟

شما می توانید با پوشیدن کفش هایی که برای پاهای شما خیلی تنگ اند، باعث ایجاد شدن میخچه پا شوید. اگر کارتان طوری است که برای مدت طولانی بایستید یا راه بروید، وزن بدن و اصطکاک مداوم می تواند باعث شود در کف پای شما میخچه های دردناک ایجاد شود.

راه های درمان میخچه پا

اگر مطمئن هستید که میخچه دارید، می توانید یکی از این روش ها را برای مدیریت آن در خانه امتحان کنید.

میخچه را بکنید

ممکن است بتوان میخچه را کند. برای کندن میخچه مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

  • پاهای خود را با آب گرم و نمک اپسوم خیس کنید.
  • پس از خیساندن، پاهای خود را با یک حوله تمیز خشک کنید و با یک لوسیون آبرسان مرطوب کنید.
  • این روند را روزانه تا زمانی که میخچه شما نرم شود ادامه دهید.
  • بعد از اینکه نرم شد و دیگر دست زدن به آن دردناک نبود، سعی کنید میخچه را به آرامی با سنگ پا بمالید.
  • اگر میخچه پا بین انگشتان پا است، از یک تخته سنباده که به عنوان سوهان ناخن نیز شناخته می شود، برای مالیدن آن ها استفاده کنید.
  • این مراحل را تکرار کنید تا میخچه شما ناپدید شود، این امر ممکن است چند هفته طول بکشد.

استفاده از روغن کرچک و پد میخچه

اگر ترجیح می دهید میخچه خود را نکنید، روش های دیگری نیز وجود دارد. در مرحله اول باید همانطور که در بالا توضیح داده شد، هر روز پاهای خود را خیس کنید و سپس فرآیند زیر را انجام دهید:

  • بعد از شستن، پاهای خود را خشک کنید و روغن کرچک را بر روی میخچه بمالید. این یک روغن گیاهی است که می توانید آن را از داروخانه محلی خود خریداری کنید.
  • بعد از اینکه میخچه خود را با روغن کرچک مرطوب کردید، آن را با یک پد مخصوص میخچه که می توانید در داروخانه خود پیدا کنید، محافظت کنید. پدهای میخچه به کاهش فشار کمک می کند تا میخچه بتواند التیام یابد.
  • پس از استفاده، مطمئن شوید که جوراب‌هایی بپوشید که خیلی تنگ نیستند، زیرا روغن کرچک می‌تواند لکه‌دار شود.

گزینه های درمانی بدون دارو

اگر روش سریع‌تری را برای خلاص شدن از شر میخچه ترجیح می‌دهید، گزینه‌های بدون دارو در دسترس هستند که بی‌خطر و مؤثر نیز در نظر گرفته می‌شوند. می توانید پدهای میخچه حاوی اسید سالیسیلیک را از داروخانه خود خریداری کرده و روی میخچه های خود بمالید. با پیروی از دستورالعمل های ارائه شده، می توانید در عرض دو هفته شاهد ناپدید شدن میخچه های خود باشید.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنید؟

اگر درمان های خانگی جواب نداد به پزشک مراجعه کنید. ممکن است. پزشک متخصص، پزشکی است که در بیماری هایی نظیر پینه، خال و … تخصص دارد. برای درمان میخچه، ممکن است لایه‌های پوست سفت شده را بتراشند و یا برش دهند. بسته به اندازه میخچه شما ممکن است چند جلسه درمان طول بکشد.

چگونه می توان از میخچه پا جلوگیری کرد؟

بهترین راه برای جلوگیری از تشکیل یا بازگشت میخچه این است که مطمئن شوید کفش های راحت و مناسبی می پوشید. شما باید کفشی را برای پوشیدن انتخاب کنید که انگشتانتان بتوانند به راحتی در آنها حرکت کنند. همچنین می‌توانید نوک انگشتان و کناره‌های پای خود را با بانداژهای تنفسی در جایی که مستعد میخچه هستند بپوشانید. در نهایت، ناخن های پا را کوتاه نگه دارید، زیرا ناخن های بلند پا باعث می شود انگشتان پا در وضعیت غیر طبیعی قرار بگیرند.

در مدت زمان طولانی چه انتظاری دارید؟

میخچه ها یک شبه ناپدید نمی شوند، اما می توانید با درمان ظرف دو هفته از نظر ظاهری کاهش پیدا کنند. ممکن است یک ماه یا بیشتر طول بکشد تا کاملاً ناپدید شوند. اگر مرتباً میخچه می‌زنید، به دنبال کفش‌های راحت‌تر باشید. در طول زمان اندازه پاها می تواند تغییر کند و همینطور اندازه کفش ها بین تولید کنندگان مختلف، می‌تواند متفاوت باشد. ممکن است لازم باشد به سایز بزرگ‌تر روی بیاورید یا کفش‌هایی بخرید که برای پاهای پهن‌تر ساخته شده‌اند.

جوانسازی صورت با هایفوتراپی

فهرست محتوا

آیا هیچ‌گونه اطلاعاتی در ارتباط با هایفو ندارید؟ نگران نباشید، ما در این مقاله قصد داریم هر آنچه که نیاز هست در مورد هایفو تراپی بدانید را به شما ارائه دهیم تا شما با این درمان فوق العاده پوست بیشتر آشنا شوید.

HIFU مخفف (high-intensity frequency) سونوگرافی با فرکانس بالا است. این یک فناوری غیر تهاجمی برای سفت کردن پوست است که از انرژی اولتراسوند برای سفت کردن و بلند کردن پوست شما استفاده می کند. از آنجایی که هیچ سوزن یا برشی در طول انجام این روش وجود ندارد، درمان با حداقل ناراحتی و عوارض انجام می شود.

روش جوانسازی صورت با هایفوتراپی به روز ترین روش جوانساری لیفت صورت و گردن می باشد که هیچگونه جراحی به همراه ندارد و ماندگاری آن بدون بازگشت می باشد .

جوانسازی صورت با هایفوتراپی
جوانسازی صورت با هایفوتراپی

هایفوتراپی چگونه انجام می شود

هایفو به آسانی در یک جلسه مثل دستگاه سونوگرافی روی پوست کشیده می شود و بدون هیچگونه فاصله زمانی فرد می تواند به فعالیت های روزانه خود برسد. هایفو دقیقا چندین لایه عمیق تر پوست را هدف قرار می دهد و باعث تحریک کلاژن جدید و تولید الاستین می شود. به آن مانند یک شلوار جین فکر کنید. هر چه بیشتر آنها را بپوشید، شلوار بیشتر کشیده می شوند و شل مانند می شوند، اما اگر آنها را در لباس شویی قرار دهید، گرمای ایجاد شده باعث جمع شدن و سفت شدن آنها به شکل اولیه می شود. هایفو روی پوست شما به همین صورت عمل می کند.

روش انجام هایفو

  • بصورت سرپایی و راحت انجام می شود
  • نیاز به یک جلسه درمان دارد
  • بدون هیچگونه دردی می باشد
  • احتیاجی به کرم بی حسی ندارد

چه درمان هایی به عنوان هایفو طبقه بندی می شوند؟

HIFU شامل درمان های مبتنی بر اولتراسوند مانند اولتراپی و اولترافرمر III است. در آرتیزان، ما از هایفو در درمان Ultraformer III خود استفاده می کنیم که برای کاهش ظاهر چانه دوتایی، بهبود گردن و لیفت صورت غیرتهاجمی گزینه ایده آلی است. این درمان دقیقاً چندین لایه عمیق تر پوست را هدف قرار می دهد – از جمله لایه ای که جراحان هنگام انجام لیفت صورت به عقب برمی گردانند – در آن باعث تحریک کلاژن جدید و سفت شدن طولانی مدت پوست می شود.

هایفو چه مناطقی را درمان می کند؟

Ultraformer III می تواند تمام نواحی صورت و بدن را درمان کند. مشتریان معمولا دوست دارند از آن برای بهبود افتادگی دور گردن و دکلته و بلند کردن صورت برای داشتن پوستی جوان تر استفاده کنند. همچنین برای سفت کردن پوست افتاده زیر بازوها، پشت و ران عالی است.

آیا درد دارد؟

درمان Ultraformer III کمترین ناراحتی را برای افراد ایجاد می کند و بدون نیاز به بی حسی درد آن قابل تحمل است.

پس از درمان هایفو هیچ زمان استراحت و مراقبت خاصی لازم نیست و اکثر مراجعین می توانند بلافاصله بعد از درمان به فعالیت های معمول خود بازگردند.

ما کرم های ضد آفتاب، ویتامین B3، ویتامین C، AHA/BHA و ویتامین A و همچنین استفاده از کرم دور چشم آرایشی را برای بهبود نتایج توصیه می کنیم.

نتایجی که از هایفوتراپی به دست می آید

  • لیفت صورت
  • لیفقت ابرو
  • رفع چروک

چه زمانی نتایج را خواهیم دید؟

نتایج بلافاصله پس از درمان قابل مشاهده است. خطوط صورت و خطوط ریز بهبود بیشتری را در هفته هشتم و اوج نتایج را در هفته 12 با سفت شدن بیشتر در طول 12 ماه بعد نشان می دهد.

بهترین ویژگی روش جوانسازی صورت با هایفوتراپی  این می باشد که سطح پوست به طور کامل سالم و بدون آسیب باقی می ماند . به همین دلیل دیگر احتیاجی به استراحت ندارد و پس از آن فرد می تواند به فعالیت و کارهای روزانه خود رسیدگی کند .

نتیجه ای که از هایفوتراپی به دست می آید  در همان لحظه قابل رویت می باشد و در طی شش ماه پس از انجام آن تاثیرات آن صورت افزایش پیدا می کند .

مزایای درمان هایفو

هایفو یک جایگزین غیر تهاجمی برای لیفت صورت است که فقط از انرژی اولتراسوند متمرکز بالا استفاده می کند. هیچ تزریق، جراحی یا جلسات متعددی در آن وجود ندارد – آن را به راه حلی عالی برای افراد که بودجه کمی دارند و خواهان شادابی فوری برای پوست خود هستند تبدیل می کند.

در مقایسه با روش های سنتی لیفت صورت، هایفو درمانی مقرون به صرفه با خطرات کمتر است. این بدان معناست که مشتریان می توانند بلافاصله پس از اتمام درمان به فعالیت های روزانه خود بازگردند – بدون نیاز به مرخصی از کار!

با پوستی که از قبل سفت تر و درخشان تر است، از روی تخت بلند می شوید. با Ulfit HIFU، حدود 20٪ از نتایج خود را فوراً می بینید – و پوست شما در ماه های آینده به بهبود خود ادامه می دهد!

تاثیرات هایفو

  • لیفت ابرو
  • برطرف شدن غبغب
  • لیفت صورت و گردن
  • سفت و محکم شدن پوست صورت و گردن
  • برطرف شدن افتادگی پلک بالا
  • برطرف شدن چروک های کناره های خارجی چشم ها
  • کمتر شدن شدت خطوط خنده و گریه
  • برطرف شدن افتادگی های زیر چانه
  • برطرف شدن چین و چروک های صورت و بالا گردن

بیشتر بیماران تنها به یک جلسه درمان نیاز دارند . نتایج این درمان در طول دو تا سه ماه یا حتی 6 ماه بعد از درمان در شخص ظاهر می شود . بعد از درمان بدن کلاژن جدید را در مدت زمان یک سال تولید می کند . بعد از این ، امکان دارد احتیاج باشد که هایفوتراپی برای پوست مجددا تکرار شود .

بینید – و پوست شما در ماه های آینده به بهبود خود ادامه می دهد!

آیا باید تمام صورت را درمان یا می‌توانم برخی از مناطق صورتم را هدف قرار دهم؟

درمان HIFU را می‌توانید هم برای صورت و هم برای بدن انجام دهید! اگر متوجه شده اید که پوست پاهایتان شروع به افتادگی می کند یا شاید به دلیل بارداری یا کاهش وزن پوست شکمتان شل شده است، هایفو می تواند آن را سفت و بلند کند!

رایج ترین قسمت های صورت که با کمک هایفو درمان می‌شود عبارت است از:

  • صورت کامل + گردن + چانه
  • فقط تمام صورت
  • تمام چهره – با کارتریج 1.5 میلی متری، ایده آل برای کاهش خطوط ریز
  • قسمت بالایی صورت (پیشانی و ناحیه چشم)
  • قسمت پایین صورت (گونه، گردن + چانه)
  • گونه ها + چانه

روش جوانسازی صورت با هایفوتراپی  می تواند برای همه افرادی که از افتادگی پوست و یا شل شدن پوست خود رنج می برند مناسب باشد . از این روش می توان برای تمام صورت و گردن و دیگر قسمت های خاص  استفاده کرد . کسانی که در رده سنی پایین و جوان هستند برای داشتن ظاهری زیبا می توانند از هایفوتراپی استفاده کنند زیرا می توان توسط آن عملکرد تولید کلاژن طبیعی و عادی در بدن خود داشته باشند .

برخی از خدمات دکتر مریم حبیبی زاده

جوانسازی پوست

هایفوتراپی

لیزر موهای زائد

لیزر فرکشنال co2

راه های ارتباطی دکتر مریم حبیبی زاده

88775549 – 88776292

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.

با تشکر مدیریت سایت دکتر مریم حبیبی زاده

زگیل های معمولی

فهرست محتوا

زگیل‌های معمولی، توده‌های پوستی کوچک و برآمده هستند که اغلب روی انگشتان یا دست‌ها ایجاد می‌شوند. زگیل‌های معمولی اغلب دارای الگویی از نقاط سیاه ریز بر روی پوست هستند که رگ‌های خونی کوچک و لخته‌شده می‌باشند.

زگیل

عاملی که باعث ایجاد زگیل های معمولی می شود، ویروس است و این زگیل ها از طریق لمس نیز می‌توانند منتقل شوند. بلافاصله بعد از تماس زگیل ایجاد نمی‌شود، معمولا بعد از اینکه پوست شما در معرض ویروس قرار گرفت، دو تا شش ماه ممکن است زمان ببرد تا زگیل ایجاد شود. زگیل های معمولی اغلب بی ضرر هستند و در نهایت خود به خود ناپدید می شوند. اما بسیاری از مردم تصمیم می گیرند آنها را حذف کنند زیرا آنها را آزاردهنده یا شرم آور می دانند. برای درمان زگیل راه های مختلفی وجود دارد که در ادامه به تمامی آن ها پرداخته می‌شود.

علائم زگیل های معمولی

زگیل‌های معمولی معمولاً روی انگشتان یا دست‌های شما ایجاد می‌شوند و ممکن است:

  • برآمدگی های کوچک، گوشتی و قلمبه‌ای باشند
  • در هنگام لمس خشک باشند
  • بر روی قسمتی از پوست به صورت نقاط ریز سیاه تجمع یافته‌اند، که رگ های خونی کوچک و لخته شده هستند

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد

هر زمان که علائم زگیل های معمولی را مشاهده کردید به یک پزشک متخصص مراجعه کنید، اگر موارد زیر را داشتید در اسرع وقت به متخصص مراجعه کنید:

  • زائده های شما دردناک هستند یا ظاهر یا رنگ آنها تغییر می کند
  • بعد از اینکه سعی کردید زگیل ها را درمان کنید، اما آنها نه تنها باقی مانند و خوب نشدند بلکه گسترش یافتند یا عود کردند
  • رشد آن‌ها آزاردهنده است طوری که در فعالیت های شما اختلال ایجاد می کنند
  • از اینکه آن‌ها زگیل ها هستند یا خیر مطمئن نیستید

شما یک فرد بالغ هستید و زگیل های متعددی ظاهر می شوند که ممکن است نشان دهنده عملکرد نادرست سیستم ایمنی باشد. پس در صورت مشاهده هر یک از موارد ذکر شده به پزشک مراجعه کنید.

علل زگیل های معمولی

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) علت ایجاد زگیل های بدن است. این ویروس بسیار شایع است و بیش از 150 نوع دارد، اما تنها تعداد کمی از آنها باعث ایجاد زگیل در دستان شما می شود. برخی از گونه های HPV از طریق تماس جنسی به وجود می آیند. با این حال، اکثر اشکال مختلف آن از طریق تماس گاه به گاه با پوست یا از طریق اشیاء مشترک مانند حوله یا لباس زیر پخش می شوند. ویروس معمولاً از طریق شکاف هایی در پوست شما مانند خراش یا بریدگی منتشر می شود. جویدن ناخن ها نیز می تواند باعث شود که زگیل در نوک انگشتان و اطراف ناخن های شما گسترش یابد.

واکنش سیستم ایمنی هر فرد به ویروس HPV متفاوت است، بنابراین هر فردی که با HPV در تماس است دچار زگیل نمی شود.

عوامل موثر در ایجاد زگیل

افرادی که در معرض خطر ابتلا به زگیل های معمولی هستند عبارت‌اند از:

  • کودکان و نوجوانان، زیرا ممکن است بدن آنها نسبت به ویروس، ایمنی ایجاد نکرده باشد
  • افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، مانند افراد مبتلا به HIV/AIDS یا افرادی که پیوند عضو داشته اند

پیشگیری

برای کاهش خطر زگیل معمولی:

  • از تماس مستقیم با زگیل خودداری کنید. حتی زگیل های بدن خود.
  • زگیل ها را نکنید، کندن آن ممکن است ویروس را گسترش دهد.
  • از سنگ پا یا ناخن گیر برای از بین بردن زگیل های خود استفاده نکنید که روی پوست و ناخن های سالم خود استفاده می کنید.
  • ناخن های خود را نجوید. زگیل بیشتر در پوستی که آسیب دبدگی قبلی داشته، ایجاد می شود. کندن پوست اطراف ناخن، دریچه ای را برای ورود ویروس باز می‌کند.
  • اگر زگیل در دهانتان است از مسواک زدن خود داری کنید، همچنین نواحی که زگیل دارند را قیچی و یا اصلاح نکنید.

تشخیص

در بیشتر موارد، پزشک شما می تواند زگیل معمولی را با یک یا چند روش زیر تشخیص دهد:

معاینه زگیل

  • خراش دادن لایه بالایی زگیل برای بررسی نشانه های نقاط تیره و باریک، رگ های خونی لخته شده که در زگیل ها رایج است.
  • برداشتن بخش کوچکی از زگیل (بیوپسی اصلاح) و فرستادن آن به آزمایشگاه برای تجزیه و تحلیل برای رد سایر رشد انواع آن بر روی پوست

درمان

اکثر زگیل‌های معمول بدون درمان از بین می‌روند، اگرچه ممکن است یک یا دو سال طول بکشد و در این مدت زگیل‌های جدیدی در ایجاد شوند. برخی از افراد انتخاب می‌کنند که زگیل‌های خود را توسط پزشک معالجه کنند، زیرا درمان خانگی مؤثر نیست و زگیل‌ها آزاردهنده، در حال گسترش و ظاهر بدی دارند.

هدف درمان، از بین بردن زگیل، تحریک پاسخ سیستم ایمنی برای مبارزه با ویروس یا هر دو است. مدت زمانی که طول می‌کشد که یک زگیل درمان شود هفته ها یا ماه ها ممکن است طول بکشد. حتی با درمان، زگیل تمایل به عود یا گسترش دارد. پزشکان معمولاً با کم‌دردترین روش‌ها، مخصوصاً در درمان کودکان خردسال، شروع می‌کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از روش های زیر را بر اساس محل زگیل، علائم و ترجیحات شما پیشنهاد دهد. این روش ها گاهی همراه با درمان های خانگی مانند اسید سالیسیلیک استفاده می شوند.

داروی لایه برداری قوی تر (اسید سالیسیلیک): داروهای تجویزی زگیل قوی با اسید سالیسیلیک با برداشتن لایه‌های زگیل به صورت تدریجی عمل می‌کنند. مطالعات نشان می دهد که اسید سالیسیلیک در ترکیب با انجماد زگیل موثرتر است.

انجماد (کرایوتراپی): انجماد درمانی که در مطب پزشک انجام می شود شامل استفاده از نیتروژن مایع روی زگیل شما است. یخ زدگی با ایجاد تاول در زیر و اطراف زگیل شما عمل می کند. سپس، بافت مرده ظرف یک هفته یا بیشتر از بین می‌رود. این روش همچنین ممکن است سیستم ایمنی شما را برای مبارزه با زگیل های ویروسی تحریک کند. احتمالاً این درمان نیاز به چند جلسه خواهد داشت.

عوارض جانبی کرایوتراپی شامل درد، تاول و تغییر رنگ پوست در ناحیه تحت درمان است. از آنجایی که این تکنیک می تواند دردناک باشد، معمولا برای درمان زگیل های کودکان خردسال استفاده نمی شود.

اسیدهای دیگر: اگر اسید سالیسیلیک یا انجماد کار نکند، پزشک ممکن است اسید تری کلرواستیک را به شما پیشنهاد کند. با این روش پزشک ابتدا سطح زگیل را تراشیده و سپس اسید را با خلال دندان چوبی به سطح زگیل می زند. این روش نیاز به تکرار درمان هر هفته یا بیشتر دارد. از عوارض جانبی آن می‌توان به سوزش محل درمان شده اشاره کرد.

جراحی جزئی پزشک شما می تواند بافت آسیب دیده را جدا کند. ممکن است جای زخم ناحیه‌ای که تحت درمان بوده است، باقی بماند.

لیزر درمانی: درمان لیزری با رنگ پالسی رگ‌های خونی کوچک را می‌سوزاند. بافت عفونی در نهایت می میرد و زگیل می افتد. شواهد اثربخشی این روش محدود است و می تواند باعث درد و زخم شود.

بیشتر بخوانید: درمان زگیل با لیزر

سبک زندگی و درمان های خانگی

درمان خانگی اغلب در از بین بردن زگیل های معمول موثر است. مگر اینکه سیستم ایمنی ضعیف یا دیابت داشته باشید. از درمان های خانگی می‌توان به روش های زیر اشاره کرد:

داروی لایه بردار (اسید سالیسیلیک): محصولات رفع زگیل بدون نسخه مانند اسید سالیسیلیک به صورت پماد، پد و مایع در دسترس هستند. برای درمان خانگی زگیل های معمولی، بهتر است محلول 17 درصد اسید سالیسیلیک را تهیه کنید. این محصولات معمولاً روزانه و اغلب برای چند هفته استفاده می شوند. برای بهترین نتیجه، قبل از استفاده از محصول، محل زگیل خود را چند دقیقه در آب گرم خیس کنید. پوست مرده را با استفاده از یک لایه بردار یکبار مصرف جدا کنید.

اگر پوست شما بیش از حد تحریک می شود، تعداد دفعات استفاده از این روش را برای درمان زگیل خود کاهش دهید. اگر باردار هستید، قبل از استفاده از محلول اسید با پزشک خود صحبت کنید.

انجماد: برخی از محصولات نیتروژن مایع به صورت مایع یا اسپری بدون نسخه در دسترس هستند که می‌توانید با استفاده از آن ها خود را درمان کنید.

نوار چسب: با استفاده از چسب نقره ای روی زگیل خود را به مدت شش روز بپوشانید. سپس آن را در آب خیس کنید و بافت مرده را به آرامی با سنگ پا یا سنباده یکبار مصرف جدا کنید. زگیل را حدود 12 ساعت در معرض هوای آزاد بگذارید و سپس این روند را تا زمانی که زگیل از بین برود تکرار کنید.

آمادگی برای قرار ملاقات با پزشک

احتمالاً اول با مراجعه به یک پزشک عمومی شروع خواهید کرد. اما ممکن است به متخصص پوست ارجاع داده شوید. نکات زیر می تواند کمک کند تا شما برای روز قرار ملاقات خود با پزشک آمادگی پیدا کنید.

آنچه شما می توانید انجام دهید

فهرستی از تمام داروهایی که به طور منظم مصرف می کنید، از جمله داروهای بدون نسخه و مکمل های غذایی و دوز روزانه هر کدام را همراه داشته باشید.

همچنین ممکن است بخواهید سوالاتی را برای پزشک خود لیست کنید، مانند:

چه چیزی باعث ایجاد زگیل شده است؟

اگر آنها را حذف کنم، باز هم امکان دارد زگیل ها برگردند؟

چه نوع درمان هایی برای از بین بردن زگیل موجود است و کدام را توصیه می کنید؟

باید انتظار چه نوع عوارض جانبی را داشته باشم؟

اگر ضایعات زگیل نیستند، چه آزمایشاتی باید انجام دهید؟

چگونه می توانم از زگیل زدن جلوگیری کنم؟

از پزشک خود چه انتظاری دارید

پزشک شما نیز ممکن است سوالاتی از شما داشته باشد

مانند:

اولین بار چه زمانی متوجه زگیل شدید؟

آیا تا به حال آنها را در گذشته داشته اید؟

از چه روش های درمانی برای زگیل های خود استفاده کرده اید؟ اگر بله، چه مدت از آنها استفاده کرده اید و چه نتایجی داشته اید؟

بهترین دکتر پوست برای برداشتن خال صورت

فهرست محتوا

اکثر خال هایی که روی پوست و صورت هستند، هیچگونه تهدیدی برای انسان ندارد و مشکلی را ایجاد نمی کند. اما خال ها می توانند یک ناراحتی بزرگ و مشکل را در زیبایی ایجاد کنند. درمان و از بین بردن خال از روی صورت نباید در خانه و توسط افراد غیر حرفه ای انجام گیرد و تنها باید از امن ترین ومطمئن ترین روش برای حذف خال از روی صورت استفاده کرده و باید سراغ دکترخوب برای برداشتن خال صورت بروید.

خال چیست؟

خال نقطه ی رنگی روی پوست است که ناشی از غلظت بالای سلول های تولید کننده رنگدانه ملانوسیتی شده است. همانطور که گفته می شود، بیشتر خال ها عارضه ای ندارند، اما برخی ازخال ها ناشی از عفونت، قارچ، ویروس و یا سرطان هستند و زمانی که فرد برای برداشتن خال به سراغ دکتر پوست می رود، سریعا خال را شناسایی و آنالیز کرده و باتوجه به نوع پوست و خال بهترین روش را برای برداشت خال ارائه خواهد داد. گاهی خال ها دچار خونریزی می شوند که با مشاهده ی آن باید خیلی سریع به دکتر مراجعه شود.

انواع خال

برای برداشتن خال ها بهتر است اول انواع آن ها را بشناسیم و سپس با توجه به نوع آن اقدام به برداشتن آن کنیم:

خال های مادرزادی خال هایی هستند که در زمان تولد روی بدن وجود دارند و به آن ها نشان گفته می شود. این خال ها معمولا روی بدن دو درصد از نوزادان وجود دارد و دارای رنگ ها و شکل های متفاوتی می باشد. در صورتی که خال روی بدن یا صورت فرزند شما باعث ایجاد ظاهر بد شده است یا موجب پایین آمدن اعتماد بنفس شود می توانید برای برداشتن خال وی در سن 12 سالگی اقدام نمایید. ممکن است این خال ها با رشد کودک رشد کنند و باعث ظاهر بدی شوند بنابراین باید از سنین کم مورد بررسی دکتر پوست قرار گیرند.

خال های آتیپیکال خال هایی هستند که معمولا روی گردن یا بالا تنه وجود دارند و درصد کمی از افراد به این خال ها دچار می شوند. خال های آتیپیکال اگر خوش خیم باشند ممکن است علائم مشابه سرطان پوست داشته باشند به همین دلیل معمولا پیشنهاد می شود که خال ها همواره مورد معاینه باشند. این نوع از خال ها ظاهر بدی دارند اما نیاز به نگرانی نیست زیرا تنها یک ده هزارم خال ها سرطانی می شوند.

خال های معمولی خال هایی هستند که به طور عادی روی بدن و پوست ایجاد می شوند و معمولا در میان افراد بور با پوست سفید بیشتر دیده می شوند. این خال ها معمولا ظاهری گرد، مسطح یا گوشتی دارند که به مرور زمان تغییر نمی کنند. روی خال ها ممکن است چند تار مو نیز رشد کند. رنگ خال ها با توجه به رنگ پوست افراد با یکدیگر متفاوت می باشد. اگر این خال ها روی پوست شما زیاد است و هر روز به آن اضافه می شود بهتر ات با پزشک مشورت کنید.

این خال ها خال هایی هستند که به طور نا منظم رو پوست ایجاد می شوند و دارای رنگ های متفاوتی می باشند. هنگامی که فرد این خال ها را لمس می کند با خال های معمولی بافت متفتوتی دارند و اندازه آن ها بزرکگ و نزدیک 6 میلی متر است. خال های غیر معمولی معمولا به علت قرار گیری فرد زیر نور خورشید ایجاد می شوند.

روش های برداشتن خال

روش های برداشتن خال با توجه به انواع خال و اندازه آن با یکدیگر متفاوت می باشند، این روش ها عبارتند از:

روش کرایوراپی و یا سرما درمانی خال

در روش کرایوتراپی، با استفاده از نیتروژن مایع به طور مستقیم ناحیه ی خال، سرد شده و سلول های آن از بین خواهند رفت و پس از گذشت زمان، التهاب و جای خال به طور کلی محو خواهند شد.

برداشتن خال با برش جراحی و تراشیدن

یکی از راه هایی برای حذف خال ارائه می شود، تراشیدن آن توسط متخصص پوست از روی صورت است.

زمانی که خال برجسته است و روی پوست قرار دارد ، ناحیه ی مورد نظر پوست بی حس شده و سپس برش انجام خواهد شد.

این جراحی، از نوع جراحی های مشکل نبوده و به سرعت بهبودی حاصل می شود.

سوزاندن خال با لیزر

از روش های پرکاربرد و مدرنی است که بدون احساس دردی خال از روی پوست برداشته می شود. با استفاده از لیزر، متخصص پوست خال را می سوزاند.

با استفاده از لیزر، خال مورد هدف قرار گرفته و سلول های آن را متلاشی می کند و در نهایت خال از بین خواهد رفت. معمولا از لیزر برای خال های عمیق استفاده نخواهد شد. در این روش رنگدانه های خال توسط لیزر سوزانده خواهند شد.

برای برداشتن خال چه کار کنیم؟

زمانی که تصمیم به برداشتن خال گرفتید، نکته مهم آن است که به دنبال بهترین دکتر برای برداشتن خال باشید و این کار را در مکانی مجهز و بهداشتی انجام دهید تا بدون هر گونه عارضه و دردی خال به صورت کامل برداشته شود.

ویژگی های دکترخوب برای برداشتن خال صورت

برای این که به بهترین دکتر پوست و مو برای برداشتن خال مراجعه کنید لازم است ابتدا تحقیقات لازم را انجام دهید تا از انتخاب دکتر مناسب اطمینان حاصل کنید. ویژگی های یک دکتر خوب عبارتند از:

داشتن نمونه کار

برای این که دکتر خوب برای برداشتن خال انتخاب کنید، نمونه کار های پزشک می تواند یک منبع خوب برای شما به حساب آید. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و وجود نرم افزار های جدید راحت تر می توانید به نمونه کار های پزشک دست یابید. برای مثال امروزه اینستاگرام یک فضای مفید برای بررسی نمونه کار های پزشکی بخصوص در حوزه پوست و زیبایی است. گاهی حتی در این صفحات نمونه رضایت بیماران بعد از چند ماه وجود دارد که از این طریق می توانید نتیجه و تغییرات آن را در دراز مدت مشاهده نمایید.

استفاده از ابزار ها و تکنولوژی روز

یکی از موارد پر اهمیت برای ما برای انجام جراحی های زیبایی و یا برداشتن خال استفاده از دستگاه های جدید است. دستگاه هایی که امروزه برای برداشتن در بازار وجود دارند لیزر هایی هستند که با تاثیر فوق الهاده خود بدون خونریزی این کار را انجام می دهند. در مطب دکتر مریم حبیبی زاده براشتن خال ها با توجه به نوع خال به بهترین روش و با به روز ترین دستگاه ها و ابزار آلات انجام می گردد.

داشتن تحصیلات مربوطه و گذراندن دوره های آموزشی

امروزه در بسیاری از سالن های زیبایی شاهد تزریق بوتاکس، تزریق ژل لب یا برداشتن خال هستیم. در این مراکز درمان های زیبایی توسط افراد غیر متخصص انجام می شود که عواقب بدی برای بیماران به همراه خواهد داشت. بنابراین باید به پزشک مراجعه شود و پزشک مربوطه دارای تجربه ی کافی و علم به روز در این زمینه باشد.

رعایت اصول بهداشتی

یکی از موارد دیگری که از اهمیت بالایی برخوردار است رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از عفونت می باشد. همچنین باید مطبی که برای انجام کار های زیبایی به آن مراجعه می کنیم تمیز بوده و دارای پرسنل مرتب همراه با رفتار و اخلاق شایسته باشد.

نتیجه گیری

برای این که برای برداشتن خال اقدام کنید در مرحله اول باید تحقیقات لازم را برای پیدا کردن بهترین دکتر برداشتن خال انجام دهید. برداشتن خال یک جراحی ساده است که می تواند دارای نتیجه نا موفق باشد و دوباره بازگردد و همه ی نتایج بستگی به پوست شما و انتخاب دکتر دارد.

پلاسما جت درمانی برای رفع چروک های پلک

فهرست محتوا

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی راه های زیادی برای درمان چروک های پوستی و افتادگی پوست وجود دارد که از جمله آن ها می توان به تزریق بوتاکس، تزریق فیلر، پلاسما درمانی پوست و پلاسما جت پلک اشاره کرد. پلاسما جت یک روش غیر تهاجمی با اثر بخشی بالا می باشد که با عوارض کم در زمان کوتاهی نتیجه مطلوب را به ارمغان می آورد.

پلاسما جت پلک چیست؟

پلاسما جت یک روش امروزی برای درمان افتادگی و چروک های اطراف چشم است. این روش درمانی با وارد کردن نوعی گاز که حرارت بالایی دارد انجام می شود و به طور مستقیم روی سلول های پوستی تاثیر می گذارد و تغییرات لازم را برای ما به ارمغان می آورد. پلاسما زمانی که به پوست وارد می شود سبب تغییر جامد به گاز می شود و می تواند با تصعید ایجاد شده سفتی پوست را نتیجه دهد.

این ماده با وارد شدن به پوست انقباض را به عمل می آورد که عامل لیفت پوست در اطراف چشم ها می باشد. پلاسما به صورت نقطه نقطه وارد پوست می شود که فواصل میان این نقاط هر کدام 0.5 میلیمتر می باشد. فواصل میان نقاط با یکدیگر برابر است که همین عامل باعث لیفت یکسان پوست است.

نحوه انجام پلاسما جت پلک

پلاسما جت یک روش کم تهاجمی است که به بیهوشی و برش زدن اطراف چشم نیازی ندارد و دارای نتیجه بالایی می باشد. امروزه این روش درمانی جایگزین بلفاروپلاستی شده است زیرا دارای عوارض بسیار کمی می باشد، البته عوارض رابطه ی مستقیمی با انتخاب و مراجعه به بهترین دکتر پوست و مو دارد. پس در مرحله اول باید به بهترین پزشک مراجعه شود و سپس پزشک با بی حس کردن ناحیه با کرم های موضعی کار را شروع می کند. با توجه به میزان چروک ها در این ناحیه پزشک تعداد جلسات درمانی را تعیین می کند که مدت زمان هر جلسه درمان نهایتا 30 دقیقه می باشد. پس از هر جلسه درمانی تغییر کاملا واضح است؛ در چروک های سطحی این تغییر پس از سه جلسه تکمیل می شود اما در چروک های عمیق تر ممکن است جلسات بیشتری لازم باشد. فواصل میان جلسات درمانی معمولا 30 روزه است.

کاندید مناسب پلاسما جت پلک

برای اقدام به هر عمل زیبایی لازم است فرد از سلامت عمومی کامل برخوردار باشد و در صورتی که به هر یک از بیماری های زمینه ای مبتلا است پزشک مربوطه را برای جلوگیری از تداخل با خبر کند تا در صورت وجود تداخل روش درمان تغییر یابد. در حالت کلی توصیه می شود در زمان بارداری و شیردهی اقدامات زیبایی انجام نشود، البته در مورد پلاسما هیچ گونه اطلاعاتی مبنی بر آسیب به نوزاد وجود ندارد اما بهتر است این کار انجام نشود تا اتفاقی نیافتد.

پلاسما جت درمانی مناسب برای افرادی است که در اطراف چشمشان دچار چروک های ریز و درشت شده اند یا پلکشان به دلایل گوناگون افتادگی نا متقارن دارد. این روش می تواند یک درمان تکمیلی برای افرادی که جراحی پلک انجام داده اند نیز به حساب بیاید و نتیجه گرفته شده از جراحی پلک را بهبود بخشد. بسیاری از افراد پس از جراحی پلک نتیجه نا متقارن دارند یا از نتیجه راضی نیستند که می توانند از پلاسما جت برای تکمیل درمان استفاده کنند. همچنین این یک روش عالی برای افرادی است که از بیهوشی و انجام جراحی فوبیا دارند.

اقدامات لازم پیش از پلاسما جت پلک

  • تحقیقات لازم برای انتخاب کلینیک انجام شود.
  • هر گونه ابهام و سوالی که در ذهنتان وجود دارد درباره نحوه انجام و نتیجه حتما از پزشک بپرسید.
  • در صورتی که به ماده ی خاصی حساسیت پوستی دارید حتما پزشک را در جریان بگذارید.
  • در صورت ابتلا به بیماری یا مصرف دارو های خاص آن را با پزشک در میان بگذارید.
  • در صورتی که به هر دلیل در ناحیه چشم جراحی انجام داده اید به پزشک اطلاع دهید.
  • لازم است مصرف دخانیات و الکل را حداقل دو هفته پیش از انجام پلاسما جت متوقف کنید.

اقدامات لازم پس از پلاسما جت پلک

  • لازم است پس از انجام پلاسما جت از قرار گیری در مقابل تابش مستقیم نور پرهیز کنید.
  • زمانی که در روز های آفتابی بیرون می روید حتما از عینک آفتابی استفاده کنید.
  • تا چند روز پس از انجام پلاسما جت از قرار گیری در محیط های غبار آلود پرهیز کنید.
  • برای مدت زمان مشخصی که پزشک تعیین می کند آرایش نکنید.
  • هرگز سعی نکنید به محل درمان دست بزنید یا محل را بخارانید یا مالش دهید.
  •  در صورت ضرورت استفاده از کرم های ترمیمی حتما آن را به طور مداوم مصرف نمایید.
  • پس از انجام پلاسما جت برای دو هفته از رفتن به سونا و استخر پرهیز کنید و زمانی که دوش می گیرید با آب جوش و فشار بالا چشم و اطراف آن را نشویید.
  • بهتر است چشم ها را تا 48 ساعت نشویید.

عوارض و معایب پلاسما جت

همانطور که پیش از این نیز اشاره کردیم پلاسما جت یک روش درمانی برای از بین بردن چروک ها و بهبود افتادگی چشم با کمترین عوارض است. به طور طبیعی پس از انجام پلاسما جت میزان کمی از قرمزی و تورم و پوسته شدن پوست در اطراف چشم مشاهده می شود که با گذشت چند روز بر طرف می شود.معمولا در اطراف چشم فرد احساس گرما می کند که این حس زود گذر می باشد. بنابراین باید بگوییم این عوارض همه در صورت مراجعه به پزشک خوب گذرا می باشند و بهبود می یابند.

بسیاری از افراد تصور می کنند پلاسما جت می تواند روی عصب خای بینایی تاثیر بگذارد و خطرناک است اما این باور غلت بوده و پلاسما فقط به لایه های مختلف پوست نفوذ می کند و روی آن تاثیر می گذارد. هرگز نمی توان گفت این اتفاق می افتد زیرا پلاسما قدرت زیادی ندارد که بتواند روی اعصاب تاثیر بگذارد.

یکی دیگر از نگرانی هایی که درمورد پلاسما جت وجود دارد باقی ماندن جای نقاط ورود پلاسما است که این اتفاق اصلا ممکن نیست و معمولا نقاط ورود بعد از چند روز از بین خواهند رفت.

مزایای پلاسما جت پلک

  1. با کمترین میزان تهاجم بهترین نتیجه را می هد.
  2. نیاز به استراحت و دوران نقاهت ندارد.
  3. فرد بلافاصله پس از انجام می تواند به فعالیت های روزمره خود بازگردد.
  4. نیازی به داشتن همراه در حین انجام و پس از آن وجود ندارد.
  5. مدت زمان انجام در مجموع 30 دقیقه می باشد.
  6. نیاز به بیهوشی ندارد.
  7. بدون درد بوده و در صورت پایین بودن آستانه درد از بی حسی موضعی استفاده می شود.
  8. نتیجه پس از انجام واضح است.
  9. دارای تاثیر طولانی مدت

علت ریزش مو به علت تغییرات هورمونی

فهرست محتوا

یکی از علل ریزش مو که از اهمیت ویژه ای برخوردار است ریزش مو در اثر تغییرات هورمون ها می باشد.فولیکول های مو حاوی سلول های پروتئینی هستند. این سلول ها ریشه موها را می سازند که مو از آن رشد می کند. ریشه برای حفظ رشد موها نیاز به تغذیه دارد که توسط رگ های خونی در پوست سر وارد می شود. موها چرخه های رشد و ریزش را طی می کنند که از سه مرحله تشکیل شده است: فاز آناژن، مرحله رشد فعال مو که دو تا شش سال طول می کشد. مرحله کاتاژن، مرحله انتقالی که دو تا سه هفته طول می کشد و در آن ریشه شروع به جمع شدن از پوست سر می کند. فاز تلوژن یا مرحله استراحت که حدود 100 روز طول می کشد و شامل ریزش بین 25 تا 100 تار مو در هر روز است. در صورتی که به ریزش مو دچار هستید بهتر است هر چه زود تر به بهترین دکتر پوست و مو مراجعه نمایید تا علت آن تشخیص داده شده و درمان مناسب آغاز شود. بهتر است قبل از طاسی سر این کار را انجام دهید.

نقش هورمون ها در ریزش مو

هورمون‌های آندروژن که گاهی به عنوان هورمون‌های مردانه شناخته می‌شوند، مانند DHEA و تستوسترون، بیشترین نقش را در رشد کلی موهای شما دارند. زمانی که سطح این هورمون ها بیش از حد بالا باشد، ممکن است رشد موهای زائد به خصوص در بدن یا صورت را تجربه کنید. با این حال، زمانی که سطح هورمون شما کاهش می یابد، برعکس اتفاق می افتد و می تواند منجر به نازک شدن مو و حتی ریزش مو شود.

هورمون های تولید شده توسط تیروئید شما نیز نقش مهمی در رشد مو و ریزش مو دارند. وقتی تیروئید به اندازه کافی فعال نباشد (کم کاری تیروئید)، متابولیسم شما کند می شود. برای جبران، بدن شما شروع به متوقف کردن عملکردهای “کمتر مهم” مانند رشد مو می کند. زنان یائسه و زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک یا باردار نیز ممکن است متوجه تغییراتی در رشد موهای خود شوند. این عارضه معمولاً به دلیل تغییرات یا عدم تعادل در سطوح استروژن و پروژسترون رقم می خورد. بیشترین کاهش استروژن در دوران پیش از یائسگی و یائسگی رخ می دهد. استرس می تواند اثرات از دست دادن استروژن را تشدید کند و باعث ریزش و نازک شدن بیشتر مو شود.

علل ریزش موی هورمونی

در این بخش از مقاله می خواهیم به توضیح تغییرات مختلف هورمون ها بپردازیم:

 سطوح غیر طبیعی هورمون

شایع ترین نوع ریزش مو در مردان و زنان، آلوپسی آندروژنیک است که به آن ریزش موی آندروژنتیک یا طاسی مردانه یا زنانه نیز گفته می شود. طبق یک مطالعه در سال 2020 که در مجله بین المللی علوم مولکولی منتشر شد، ریزش موی آندروژنی پس از بلوغ شروع می شود. آلوپسی آندروژنیک می تواند ژنتیکی باشد اما هورمونی نیز هست. طبق گفته انجمن ریزش موی آمریکا، هورمون های زیر می توانند باعث ریزش مو شوند:

  • تستسترون بالا
  • کورتیزول بالا
  • بالا یا پایین بودن هورمون تیروئید

رایج ترین هورمونی که مسئول ریزش مو است، کورتیزول نام دارد، زمانی که شخص استرس دارد این هورمون ترشح می شود. استرس می تواند باعث تلوژن شود و تمام موها را وارد فاز استراحت کند و به دنبال آن ریزش مو اتفاق بیفتد. پس از زایمان، جراحی یا کاهش وزن سریع نیز ریزش مو دیده می شود، زیرا بدن این موارد را به عنوان رویدادهای استرس زا در نظر می گیرد. پزشک می تواند سطح تستوسترون، کورتیزول و تیروئید شما را در خون بررسی کند تا مشخص کند که آیا یکی از این عدم تعادل هورمونی می تواند باعث ریزش مو شود یا خیر.

نازک شدن تدریجی مو

یک مطالعه در سال 2020 در درماتولوژی تجربی نشان داد که ریزش موی آندروژنی در مردان منجر به کاهش خط مو می شود و اغلب به سمت طاسی پیش می رود. در زنان، آلوپسی آندروژنیک با منجر به افزایش نازک شدن مو از بالای سر می شود.

طبق گفته انجمن پوست آمریکا، آلوپسی آره آتا شایع ترین نوع ریزش موی غیر هورمونی است. این عارضه می تواند کودکان و همچنین بزرگسالان را تحت تاثیر قرار دهد. بر اساس انتشارات سلامت هاروارد، آلوپسی آره آتا به طور ناگهانی رخ می دهد و موها به صورت تکه های گرد یا بیضی شکل می ریزند، برخلاف ریزش موی هورمونی که به تدریج اتفاق می افتد.

ریزش مو و بیماری تیروئید

کم کاری و پرکاری تیروئید شدید و طولانی مدت می تواند باعث ریزش مو شود. موها به طور یکنواخت نازک به نظر می رسند. رشد مجدد موها با درمان موفقیت آمیز اختلال تیروئید انجام می شود. کم کاری تیروئید یا پرکاری تیروئید خفیف یا مشکلات کوتاه مدت تیروئید باعث ریزش مو نمی شود البته به ندرت این عارضه در موارد خفیف دیده می شود.

برخی از اشکال کم کاری تیروئید و پرکاری تیروئید به طور ناگهانی ظاهر می شوند و زود تشخیص داده می شوند، در حالی که برخی دیگر ممکن است ماه ها یا سال ها قبل از تشخیص وجود داشته باشند. ریزش مو به دلیل بیماری تیروئید چند ماه پس از شروع بیماری تیروئید آشکار می شود.

بهبود با ماینوکسیدیل موضعی

با ریزش موی هورمونی، فولیکول های مو توسط سیستم ایمنی مورد حمله قرار نمی گیرند، بنابراین ریزش موی هورمونی یک اختلال خود ایمنی نیست. طبق گفته انجمن پوست آمریکا، آلوپسی آره آتا یک بیماری خود ایمنی است که در آن فولیکول های مو آسیب دیده و اغلب از بین می روند. با توجه به انتشارات سلامت هاروارد، ماینوکسیدیل موضعی، در مقابل کورتیکواستروئیدها برای درمان ریزش مو غیر هورمونی، رایج ترین درمان برای آلوپسی آندروژنیک یا ریزش موی هورمونی است. کورتیکواستروئیدها التهاب را کاهش می دهند و پاسخ خود ایمنی را در آلوپسی آره آتا کاهش می دهند.

نتیجه گیری

ایجاد تغییر در هورمون‌ها باعث بروز بیماری‌های مختلفی از جمله ریزش مو میگردد. در دوران حاملگی، سنین 50 سالگی در بانوان و آغاز دوران یائسگی، کم کاری تیروئید و سندروم تخمدان پلی کیستیک می‌توانند منجر به ریزش مو شوند. برای درمان این مشکل باید به بهترین دکتر ریزش مو مراجعه شود تا بهترین درمان صورت گیرد.

Call Now Button